Custodiat pel majestuós Santuari de Núria, molt aquàtic i esportiu, forjat en roca granit i entre paisatges increïbles, trobarem en el seu recorregut integral tot el que es pot esperar d’un gran descens de barrancs, amb experiències úniques com el tobogan del Bebé, el salt del Sastre i la llançadora de la Olla.

60
NÚRIA INFERIOR (Tram 2º+3º)
75
NÚRIA INTEGRAL (Tram 1º+2º+3º)
100
NÚRIA + CREMALLERA

GORGES DEL NÚRIA INTEGRAL

Un barranc integral, llarg i esportiu d’una jornada: Arribar, preparar-se, pujar amb el tren cremallera, visita al Santuari de Núria i el seu llac i refrescar-se a la font de l’Ermita Sant Gil, 40 minuts d’aproximació caminant per un camí de baixada. Equipar-se, fer el brífing, mínim 4 hores de recorregut aquàtic i 30 minuts de retorn de baixada fins als cotxes.

És un descens aquàtic de mitja dificultat tècnica amb moltes accions a realitzar, i dividit en tres trams, amb ràpels aquàtics de fins a 25 metres, passamans, diversos salts de fins a 11 metres d’alçada amb possibilitat de no fer els més alts, varis tobogans de fins a 14 metres de recorregut i alguns amb salt llançadora en el seu tram final, desgrimpades simples i trams rocosos amb facils escalades per un gran caos de blocs, envoltats de vegetació i gorgs per banyar-nos.

No és necessària experiència prèvia, però es recomana una condició física normal. Cal saber nadar. A partir de 14 anys i adults. És necessari acompanyar als menors d’edat algun membre adult de la família, tutor o responsable.

INCLOU

· Els preus són per persona, inclouen l’IVA.
· Núria + Cremallera Inclou el bitllet del Tren Cremallera de Queralbs a Núria (preu: 20,50€).
· Barranc amb regulació del Parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser. Inclou el permís de l’accés per descendre el barranc.
· Assegurança d’Assistència Sanitària amb rescat i trasllat.
· Assegurança de Responsabilitat Civil.
· Reportatge fotogràfic, gratuït al Facebook Bavaresa Guies de La Cerdanya amb previ consentiment de la llei de drets d’imatge, o enviat per mail amb suplement de 10€ per cada reserva de grup.
· Neoprè de 2 peces amb reforços i caputxa, peto i jaqueta de 5 mm.
· Neoprè short tèrmic de 2 mm com a complement pels nens més prims.
· Botes de Barranquisme.
· Samarreta licra tèrmica, així i tot es recomana portar la vostra per ajustar millor la talla.
· Mitjons de neoprè gruixuts.
· Guants de neoprè si fóra necessari.
· Arnés de barrancs complet amb culera, devallador i caps d’ancoratge.
· Casc homologat per barrancs.
· Material col·lectiu, motxilles, cordes, farmaciola i telèfon d’emergències.
· Ràtio màxima de 10 participants per guia.
· Guia professional titulat.

CAL PORTAR

· Banyador per caminar i posar sota del neoprè, les noies poden també dur pantaló d’esport curt.
· Tovallola o Barnús.
· Crema solar.
· Els qui porten ulleres és recomanable lligar-les amb una cinta o anar sense elles.
· Els qui utilitzen lentilles es recomana dur ulleres de natació per cobrir-les.
· Es pot dur barretes energètiques per menjar després de l’aproximació a peu, només les justes que es consumiran.
· Portar almenys mig litre d’aigua per persona en una ampolla de plàstic d’un sol ús. No cantimplores de plàstic o metàl·liques.
· Cal presentar-se ben esmorzats abans de l’activitat.
· Es recomana portar menjar i beguda per després de l’activitat.
· Vehicle propi pel teu desplaçament al pàrquing de l’activitat.

Testimonis

Kelly SimmonsSecond time with Bavaresa

Second time with Bavaresa and our friends and we had a great time thanks to their experience and care - adventure + nature!

Diana Sanchez DávalosUna experiència més que recomanable

EXCEL·LENT! Una experiència més que recomanable de la mà d'en Jaume i el seu company. Ho recomanarem sense cap mena de dubte i repetirem segur! Amables, professionals i aventurers. Estic desitjant tornar-hi!

Koen SplietExperience with professional

Great canyoning experience with professional, informative guides!

Twister048Excelente aventura en Puigcerdà

En mi opinión es de las mejores empresas que he contratado para realizar deportes extremos,
hemos realizado diversas actividades en grupo acompañado por Jaume( el guia), Recibimos una atencion excelente y divertida, es tal que el primer año hicimos barranquismo en les Gorges del Llech,un barranco impresionante y ese mismo verano volvimos a contratar otro barranco con los compañeros, tan divertido como el anterior Les Gorges de Núria,aunque mas tecnico,impresionante!!
También realizamos un curso de escalada de iniciación el año pasado que por cierto este año hemos repetido con mas experiencia,je,je.
Queda pendiente otro barranco para el año que viene!!!
En todo momento nos sentimos muy seguros y guiados todos los participantes del grupo,hay que agradecer a los guias su experiencia profesional,la tecnica y ese ambiente de buen rollo que generan.Sin duda volveremos a contratar a Bavaresa.

Marta GutiérrezMaravillosas personas, se preocupan por ti

Los dos guías son maravillosas personas que se preocupan en todo momento por ti. El material que utilizan es de buena calidad. Totalmente recomendable!!!

Max HernándezLlevamos más de 15 años haciendo actividades con ellos

Los mejores guías de montaña de la Cerdanya! Jaume es un crack! Llevamos más de 15 años haciendo actividades con ellos y todo va siempre como un reloj! Se quema mucha adrenalina, pero siempre con seguridad!! Planes ideales para familia y amigos! Seguiremos repitiendo! Gracias Jaume!!

Oriol MartíBarranco "privado"

Mi pareja y yo tuvimos la suerte de hacer un barranco "privado" al no apuntarse más gente y la verdad que pasamos una mañana estupenda junto a Dani, nuestro guía! Aventura 100% recomendada!! Gracias Dani y Jaume por todo!

Irene Comas ParraMolt atent, divertit i molt segur

Una activitat fantàstica! El guia, en Jaume, molt atent, divertit i molt segur per aquests terrenys, tot un veterà del barranquisme! Hem quedat molt i molt contents i a la vegada ben cansats... Repetirem seguríssim!!!

noeb87Increible experiencia, 100% recomendable

A principios de verano nos hablaron genial de Bavaresa para realizar barranquismo y muchas otras actividades, así que un grupo de amigos decidimos contratar dicha empresa y hacer cosas nuevas.
Optamos por hacer un barranco (Gorges del Llech) y lo pasamos genial. Tanto el guía (Jaume), como todo el equipo son personas muy experimentadas, te explican todo al detalle y consiguen que la experiencia sea super positiva y quieras repetir de nuevo. De hecho hemos estado todo el verano practicando este deporte ( Gorges del Llech, Las encantadas, Gorges de Nuria, Gorges del Cadi...) y deseando que llegue el año que viene para empezar de nuevo ya que ahora pronto se acabara la temporada!! Auque en invierno tambien hacen otro tipo de actividades y seguro que hacemos alguna!!
Os animo a todos a contratarlos y pasar experiencias únicas!! No os decepcionará, repetiréis seguro!!

Quim Romero PedrellBavaresa Guies de la Cerdanya were excelent

our experience with Bavaresa Guies de la Cerdanya were excelent. Great behavior and all activity with our instructor (Dani) very funny. Obviously we will return to enjoy other routhe with they!

Xavi GallegoNo he vist millors guies transmetent seguretat

Fa molts anys que faig barrancs amb aquesta companyia. No he vist millors guies transmetent seguretat i guiant tant bé pel barranc. Lo difícil sembla més fàcil. Un luxe estar amb Jaume i companyia!!

Miquel MuleroBarranquismo con dos grandes guías

Una experiencia muy positiva haciendo barranquismo con dos grandes guías. Muchas gracias por su buen trato, por su buen trabajo y para hacernos poder vivir esta gran experiencia !!